Tandas Awan Di China, Sanggupkah Anda?

0
261
Tandas tidak mempunyai pintu pastinya suatu perkara baru buat para pelancong dari luar China. Kisah benar yang dikongsikan oleh blogserius mengenai tandas awam tidak berpintu di Forbidden City, China mungkin membuatkan kita rasa lebih bersyukur.

True story. Last year kami ke China lebih dari tiga kali atas sebab pekerjaan. Tiga kali juga terpaksa menggunakan tandas awam kerana when you gotta go you gotta go. Pergi ke tandas awam di Forbidden City. Belum masuk lagi dah dapat bau yang awesome gila babs. Masuk kedalam dan perasan warga China berak tanpa menutup pintu. Selamba berak taik panjang keluar sambil hisap rokok. What is seen cannot be unseen sial. Ini koleksi gambar tandas awam di China yang paling epik sehingga membuatkan tandas awam Malaysia rasa bersih macam hotel 3 bintang.


Sangat menjijikkan dan langsung tiada rasa malu. Bayangkan anda berada dalam situasi ini, perut anda sedang memulas teramat sangat. Hanya ada tandas ini sahaja, mahukah anda berak disini sambil dilihat pengguna tandas lain yang sedang lalu lalang? 

Bersyukurlah tandas di Malaysia jauh lebih bersih dan yang penting, ada pintu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here