Dihentam Netizen, Liana Rosli Tetap Hasilkan Video Ghairah

0
1089
Kalau sebelum ini kita dikejutkan dengan video viral ‘gelek maut’ anak pelakon terkenal iaitu Ira Kaza, tetapi baru-baru ini anak kepada pelakon veteran Normah Damanhuri pula dikecam gara-gara beraksi lucah dalam video yang dimuat naik di Instagram


Anak keempat pelakon itu yang dikenali sebagai Liana Rosli, dikatakan seperti sengaja menayang sebahagian payudara selain beraksi ghairah dalam video berdurasi 50 saat tersebut dengan tujuan mempromosi produk kecantikan miliknya. 

Nampaknya makin ramai pula guna approach sebegini selepas video ‘henjut’ Kak Mawar tempoh hari kan?

Bagaimanapun, laporan Harian Metro semalam memberitahu bahawa pelakon veteran tersebut hanya menganggap itu adalah strategi yang digunakan anaknya dan melihat perkara itu dari studut positif

“Bagi saya ini soal perniagaan. Kalau ada yang salah anggap, itu terpulang kepada penerimaan masing-masing. Saya bukan nak menyokong perkara tak elok, tetapi saya melihat perkara itu dari sudut positif.

“Saya percaya setiap ahli perniagaan ada cara dan strategi tersendiri untuk mempromosikan produk mereka. Malah, setiap daripada mereka tampil dengan idea masing-masing. Apa yang penting sekarang saya lebih mengetahui apa yang dilakukan anak,” katanya.

Normah juga memberitahu bahawa dia sememangnya mengetahui anaknya menghasilkan video tersebut tetapi tidak pula menyangka mengundang pelbagai komen negatif dalam kalangan pengguna laman sosial

Setelah isu itu viral dan tersebar, kami sangkakan Liana mengambil langkah untuk memadam video tersebut dan cuba menjernihkan keadaan. Tetapi sangkaan kami meleset.

Tanpa disangka rupa-rupanya Liana langsung tidak terkesan dengan laporan akhbar Harian Metro tersebut dan tanpa segan silu mengambil gambar ruangan berita di akhbar tersebut lalu dimuat naik di laman Instagram.

Malah pagi ini sekali lagi dengan beraninya Liana memuat naik video baru yang juga berunsur ghairah. Hmmm… suka betul nampaknya tu?

Nampaknya, Liana benar-benar tidak terkesan dengan apa yang berlaku. Hmmm bak kata orang “buat dunno jer”. Mungkin ini strategi yang digunakan olehnya bagi meraih perhatian orang ramai yang mana dalam masa yang sama menaikkan lagi jenama produk kecantikannya?

Kan?

Antara kompilasi video ghairah Liana Rosli: 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here